Na samo dva kilometra od Centra za posjetioce nalazi se penjalište na prirodnim stijenama na kojem je već postavljeno preko 100 smjerova za penjanje od lakših do vrlo teških ruta. U saradnji sa penjačima koji posjeduju potrebnu opremu za osiguranje i penjanje učesnika, omogućavamo svim zainteresovanim da se okušaju u ovoj izazovnoj disciplini. Do penjališta se može doći pješke (2km). Prilagođeno za dječji uzrast i za odrasle. Pored penjanja na prirodnim stijenama, organizovano je i penjanje na boulder stijeni koja se nalazi ispred Centra za posjetioce.

Popunjavanjem prijave, dobićete detaljne instrukcije na email.
1

Subota 8.7.

  Za subotu 8.7.organizovano je penjanje na boulder stijeni koja se nalazi ispred Centra za posjetioce. Za sve koje prvi put žele da se isprobaju u penjanju, omogućena je aktivnost upoznavanja sa osnovnim tehnikama penjanja, osiguravanja  i osnovne opreme koja se koristi. Ova aktivnost je namjenjena kako najmlađima (6 god - ) tako i svim starijima.  
2

Nedjelja 9.7.

U nedjelju isprabavamo naučene tehnike ili se po prvi put penjemo na fantastičnim stijenama Pecke. Na samo dva kilometra od Centra za posjetioce nalazi se penjalište na prirodnim stijenama na kojem je već postavljeno preko 100 smjerova za penjanje od lakših do vrlo teških ruta. U saradnji sa penjačima koji posjeduju potrebnu opremu za osiguranje i penjanje učesnika, omogućavamo svim zainteresovanim da se okušaju u ovoj izazovnoj disciplini. Do penjališta se može doći pješke (2km). Prilagođeno za dječji uzrast i za odrasle.
BosnianEnglishFrenchGerman