Ukoliko učesnici/posjetioci festivala dolaze sa djecom koja zbog uzrasta ili fizičke kondicije ne mogu da ih prate u aktivnostima, imaju priliku da djecu povjere profesionalnim sportskim trenerima i animatorima koji su osmislili cjelodnevni program za njih.

Nova Sportsko Kreativna KIDS AvanTURA
Priroda, šuma, trava, cvijeće, sunce, nebo, Mi i pregršt aktivnosti.
Dok su mame i tate na raftingu, planinarenju, marketu ili radionici, mi ćemo se ludo zabavljati i ponovo uživati.
SKC Kids za svoje mališane uvijek osmisli najbolje druženje.
Imaćemo zanimljiv i dinamičan Sportsko zabavni program, stvarati umjetnička djela na Kreativnim radinocama i bićemo Mali istraživači u potrazi za šumskim blagom.

Minimalan uzrast učesnika je 4 godine. Sportsko-kreativne aktivnosti traju od 11 do 14h na lokaciji koja je udaljena oko 1km od Centra za posjetioce kako bi se mogli neometano posvetiti ovim zanimljivim radionicama. Nakon toga, vraćaju se do Centra gdje se zabava nastavlja predstavom za djecu u izvođenju Gradskog pozorišta Jazavac, druženje sa klovnom Velom, pravljenju balona i drugim aktivnostima sve do 16h.

U nedjelju je sličan program.

Dnevna cijena karte po učesniku je 10 KM

 

1

Subota 1.6 i nedjelja 2.6.

Program za djecu pod nazivom Sportsko kreativna KIDS avanTURA počinje od 11h i traje do 14h na 1km od Centra za posjetioce. Nakon tog dijela program se nastavlja ispred Centra za posjetioce do 16 h
BosnianEnglishFrenchGerman