Ukoliko učesnici/posjetioci festivala dolaze sa djecom koja zbog uzrasta ili fizičke kondicije ne mogu da ih prate u aktivnostima, imaju priliku da djecu povjere profesionalnim sportskim trenerima i animatorima koji su osmislili cjelodnevni program za njih.

 

Nova Sportsko Kreativna KIDS AvanTURA

 

Priroda, šuma, trava, cvijeće, sunce, nebo, Mi i pregršt aktivnosti.

Dok su mame i tate na pješačenju, biciklizmu, marketu ili radionici, mi ćemo se ludo zabavljati i ponovo uživati.

SKC Kids za svoje mališane uvijek osmisli najbolje druženje.

 

Imaćemo zanimljiv i dinamičan Sportsko zabavni program, stvarati umjetnička djela na Kreativnim radinocama i bićemo Mali istraživači u potrazi za šumskim blagom.

 

Minimalan uzrast učesnika je 4 godine. Sportsko-kreativne aktivnosti traju od 12 do 15 časova, na lokaciji koja je udaljena oko 1 km od Centra za posjetioce, čime osiguravamo neometano posvećivanje zajedničkoj avanturi i zanimljivim radionicama za najmlađe. Nakon toga, djeca se vraćaju do Centra gdje se zabava nastavlja uz brojne edukativne i kreativne radionice za djecu, kao i opuštanje uz dječije predstave i druženje sa klovnom Velom.

 

U nedjelju je sličan program.

Dnevna cijena karte po učesniku je 10 KM

1

Subota 8.7. i nedjelja 9.7.

Program za djecu pod nazivom Sportsko kreativna KIDS avanTURA počinje od 12h i traje do 15h na 1km od Centra za posjetioce. Nakon tog dijela program se nastavlja ispred Centra za posjetioce do 16 h
BosnianEnglishFrenchGerman